Gemaakt op een Mac
In deze drukke tijden wordt ontspanning steeds belangrijker. Nergens komt u beter tot rust als op het water, zeker als uw boot geen hinderlijke trillingen en herrie produceert! Met uw gezin, familie en vrienden gezellig en vooral lekker rustig serie hybride (elektrisch) varen. Genieten van het gevoel van vrijheid, rust en natuur. Steeds meer mensen ontdekken deze facetten van de watersport.
Op de markt verschijnen steeds mee jachten en sloepen, maar weinig stalen boten met elektrische voortstuwing. Onbekend maakt onbemind, maar het elektrisch varen heeft de toekomst. En de techniek is verder dan u denkt! Tijdens het varen ziet u in het touch-screen het stroomverbruik en de resterende vaartijd. 
Met Li-On accu’s kunt u lange tijd geruisloos varen zonder te hoeven laden.
Lengte: 7,5 mtr
Breedte: 2,35 mtr
Diepgang: 0,60 mtr
Kruiphoogte: 1,10 mtr
CE-Keur: categorie C
Belasting: 600 kg, max 8 personen

SERIE HYBRIDE of Diesel

Het ontwerp van de PaviljoenBoot is van Jan Visser Yacht Design en is afgeleid van de oude rondvaartboot op het Sneekermeer. De romp lijkt op een ouderwetse opduwer uit vervlogen tijden, met een echte "geveegde" kont, gekruist met een Engelse tea-boot. Een stoere, elegante verschijning. Juist door deze oorsprong is de PaviljoenBoot zeer stabiel en kent het uitstekende vaareigenschappen. De PaviljoenBoot wordt exclusief vervaardigd door Watersport Buitendijk in een geheel stalen of een luxe met mahonie houten intimmering uitvoering.
VictronVictron.html
HomeHomepage.html
LombardiniLombardini.html
WesterbekeWesterbeke.html
MeeuwvletMeeuwvlet.html
ContactContact.html
ReferentiesReferenties.html
DisclaimerDisclaimer.html
Bekijk hier de foto reportage
Fotos_PB.htmlshapeimage_13_link_0
ProjectenProjecten.html
LinksLinks.html